I dag lagde jeg meg omelett til Lunsj. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før, men jeg har nå funnet ut at det er jo mye enklere å lage en perfekt omelett i stekovn enn i stekepanna.....
Jeg vispet 4 egg og en "dæsj" melk. Hadde det i ei ildfast liten form og tilsatte skinke og purre. Stekte den på 200 grader til den så passe ut. ( Som du skjønner er jeg en slumper i matlaging/ skjelden oppskrift).
Skjerte opp salat og tomat og voala! Digg på en kald dag som i dag.
Legger også ut et bilde fra tidligere i høst, da bringebæra var fersk. Her er ei skål med vaniljekesam, hakkede nøtter, kanel og bringebær selvfølgelig:)
Forfriskende og godt, hvis man ikke har veldig lyst på frokost...
Ha ei riktig god helg!
Ps. gled deg til referat fra NIH`s Fitness Convention som er i helga.
Vinn et skilt i anledning Thanksgiving - sjekk bloggen min NÅ!
SvarSletthttp://tidfortrening.blogspot.com